Our Terrace
TERRACE SUGGESTIONS
Anchovy Gilda (D). 3,50 €.
Sardine Gilda (D). 3,00 €.
Creamy prawn salad with trout roe (FD). 9,50 €
«Bravas». (B). 6,00 €.
Guernika Peppers (Caserio de Zubiate). 6,00 €.
«Flamenquín» (Cecina, tetilla cheese and pepper) (ABC). 10,00 €.
Callos” Madrid Style. 14,00 €.
Artisan black sausage from Burgos. 8,40 €.
Croquettes of stewed veal and piquillo peppers (ABC). 9,50 €.
White tuna in emulsified marinade (D) 14,00 €.
Meatballs in their juice with potato foam (AC) 14,00 €.
THE FISH SHOP
Clams «Marinera Style» (ED) 7,20 €/100gr.
Crab from the Ria (F) 4,50 €/100gr.
Bogavante gallego (F) 12,00 €/100gr.
Grilled or fried hake roe (D) 5,80 €/100gr.
Jigging squid (D) 6,00 €/100gr.
Pregunte por nuestras sugerencias y platos del día.
A (Gluten) B (Huevo) C (Lácteos) D (Pescado) E (Moluscos) F (Crustáceos) G (Cacahuetes) H (Soja) I (Frutos secos) J (Sésamo) K (Apio) L (Mostaza)
IVA Incluido – Servicio, pan y picos 1,80 €
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